Wędrowiec Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam mam następujący problemPo naprawie PDA w Jantarze przez sacharowa otrzymujemy misję zaoferuj pomoc powinności w barzeproblem jest jeden udaje się do GFM i ide do baru w barze próbuje rozmawiać z pietrenkiem ale on nie ma mi nic do powiedzenia prócz 3 kwestji (Pancerz,Potrzebna ci pomoc on odpowiada że nic nie potrzebuje i wyjście) Ktoś ma pomysł jak to naprawić bez utraty postępu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 INFORMACJA DLA NOWO GRAJĄCYCH. Grałem w wersję która "wyciekła".Teraz zagrałem na 1.3003 i chcę ostrzec tych, co dopiero zabawę rozpoczynają, aby po uwolnieniu Lisa na Kordonie, nie pokusili się na wzięcia odwetu na Grzechu i pozabijaniu ich. Skoro Sidor tego nie zleca, dajmy im żyć. Bo inaczej, ich duchy się zemszczą i skomplikują nam mocno grę w Mrocznym Wąwozie ( kopalnia) i zadania w Dolinie Mroku. Właśnie jestem po takiej przygodzie. Dołożył mi kłopotów jeszcze bug gry, która nie uwzględniła dodatkowych zadań, wstawiając zadania fabuły, do wykonania których jeszcze nie byłem gotowy. Wykonanie jednego z nich ( uwolnienie agenta) zablokowało fabułę, gdy trzeba było od Dzika zdobyć dokumenty dla Grzechu.Teraz muszę powtarzać bez zrobienia tego zadania na agenta, bez pewności, że Dzik się nie zbiesi i dalsza gra będzie poprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi