Junx Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 1. Należy ściągnąć w/w mody2. Kolejność instalacji:ShokerAF3AN3PP3Osobiście robiłem kopiowałeś do osobnego folderu a następnie łączyłem mody, ale w tym przypadku można całość dawać "jak leci". 3. Usuwamy foldery - konfigi i skrypty4. Pobieramy patch Patch.7z 5. Kopiujemy całość do gamedata] 6. Cieszymy się grą :) W razie kłopotów piszcie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) To daje czystego STALKERA bez dodatków z shokera?? Typu bullettime, nogi, celowniki w 3D... Opisy broni po polsku będą wtedy?? Edytowane 13 Czerwca 2014 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Żebym tylko to samo umiał uczynić z SGM-em Jenotem, a tam to dopiero jeszcze większa czarna magia...Ale dopnę swego, może mój wysiłek nie pójdzie na marne. Dzięki za instrukcje na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 To daje czystego STALKERA bez dodatków z shokera?? Typu bullettime, nogi, celowniki w 3D... Shoker będzie ze wszystkimi dodatkami. Opisy broni po polsku będą wtedy?? Nie, shoker nie jest spolonizowany. Żebym tylko to samo umiał uczynić z SGM-em Jenotem, a tam to dopiero jeszcze większa czarna magia... Życzę powodzenia, ale trochę Ci to czasu zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi