Walik Czosnek Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Dobra zaczynamy - pobrałem stalkera, zarejestrowałem na stronie, i do tego momentu jest wszystko dobrze. Ale problem zaczyna się ,gdy chcę wejść do gry! Otóż, po wpisaniu hasła wyskakuje "Invalid password" a w grze "You've left Zone Wrong login or Password" . Prosze o pomoc!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) Może wpisałeś hasło z Capslockiem ? Powodów może być dużo ale raczej musisz napisać na forum stalkeronline nie tutaj. Aby zagrać musisz utworzyć jeszcze raz konto do gry na swoim koncie na stronie :) Edited June 14, 2014 by Allen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 (edited) No dobrze wpiszę, ale jestem pewien, że dobrze wpisuję hasło i nick. Nie wiem o co chodzi. Cholera, a może to przejściowe, bo jak teraz sie wczytałem, to na forum było, że czasami działa ,a później nie... Edited June 14, 2014 by Walik Czosnek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Zależy czy chcesz grać w Szone czy w SO. Zakładam że w Szone. To jest tak zrobione że jeden pass i login są do konta w internecie a na koncie tworzysz sobie kolejny pass i login już do samej gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted June 15, 2014 Author Report Share Posted June 15, 2014 Tyle tylko, że po założeniu konta nie mogę się zalogować na stronę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 A potwierdziłeś linka rejestracji w poczcie ? Zobacz czy nie przysłali hasła bo tak robili kiedyś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted June 15, 2014 Author Report Share Posted June 15, 2014 Przysłali, potwierdziłem... nie mam pojęcia o co chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Zobacz to:http://youtu.be/WzJT5I2A3WI Teraz zmienili wygląd strony i poradnik był dla serwera RUS, ale zasada powinna być ta sama. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted June 15, 2014 Author Report Share Posted June 15, 2014 Dzięki za trud włożony w zrobienie filmiku, specjalnie dla mnie :D .Robiłem tak z 3 kotami, ale nic nie działało nie wiem czemu. UDAŁO SIĘ WIELKIE DZIĘKI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Taka mała porada na start, postać KONIECZNIE wybierz w rodzaju ALIEN (przyjezdny, obcy) a nie ten drugi miejscowy (nie pamiętam jak się nazywa po angielsku). To BARDZO WAŻNE. Jeżeli wybrałeś miejscowego to zrób inna postać główną a tego zostaw jako alta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts