oloo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Expression : fatal error Function : CInifile::r_section File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp Line : 342 Description : Arguments : Can't open section 'walker1@esc_podmoga_[bandit' Ki diabeł? Pojawia się przy wejściu do baru, po zdobyciu miniguna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Znalazłem coś takiego na rosyjskim forum. Radzą usunąc dany tekst. Tu masz przetłumaczony opis Otwórz STALKER \ gamedata \ config \ misc \ gulag_escape.ltx Znalezienie ;*************** esc_pod5mo5ga_bandit ****************** ;*************** Esc_pod5mo5ga_bandit ****************** [Logic @ esc_podmoga_bandit_walker1] active = walker1@esc_podmoga_ active = walker1 @ esc_podmoga_ [ [ bandit bandyta и удаляешь лишнюю скобочку (красным выделил) i usunąć dodatkowe nawiasach (zaznaczony na czerwono) Znalazłem to na http://live.cnews.ru/games/lofiversion/index.php/t55179-4650.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzięki. Też widziałem opisy...ale totalnie nie kojarzę rosyjskiego, a translator wypluwa bzdury.. edit - to teraz mam kolejny kłopot: Expression : fatal error Function : CInifile::r_section File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp Line : 342 Description : Arguments : Can't open section 'logic@esc_podmoga_bandit_walker1' Rozwiązanie problemu: Przy kodzie błędu, wyglądającym tak: Expression : fatal error Function : CInifile::r_section File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp Line : 342 Description : Arguments : Can't open section 'walker1@esc_podmoga_[bandit' wchodzimy w katalog, gdzie mamy zainstalowaną Solę, dalej: gamedata config misc i otwieramy np. w notatniku plik gulag_escape.ltx Szukamy tam sobie sekcji: esc_pod5mo5ga_bandit i tuż pod tym, mamy linijki: [logic@esc_podmoga_bandit_walker1] active = walker1@esc_podmoga_[bandit' Usuwamy wyłącznie zaznaczony na czerwono nawias! zostaje nam: active = walker1@esc_podmoga_bandit' I `voila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi