Garrett Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzień dobry. Przymierzam się właśnie do zakupu systemu (w końcu) no i chciałem spytać, jak działa Windows 8.1 pod kątem gier, bo cena jest zbliżona do 7 Home Premium i Professional. Są jakieś problemy z odpalaniem gier, jak to wszyscy mówią? Sam system mi odpowiada, bo go już troszkę używałem (nie u siebie). Pytanie numer dwa:Na czym polega aktualizacja z Windows 8 do Windows 8.1?"Jeśli obecnie używasz systemu Windows 8 lub Windows RT, aktualizacja do systemu Windows 8.1 lub Windows RT 8.1 jest bezpłatna. Inaczej niż miało to miejsce w przypadku poprzednich aktualizacji systemu Windows, tę pobierasz ze Sklepu Windows."Więc kupując to - http://allegro.pl/windows-8-pro-32-64-klucz-najtaniej-oryginal-i4537614228.html - będę mógł zaktualizować za darmo do 8.1? Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Z tego systemu korzystałem, więc chyba mogę się wypowiedzieć :PSystem nowocześniejszy, gry śmigają ładnie dosyć ale to już od kompa zależy. Czasem są problemy ze starszymi grami, STALKER, jeśli działa to KAŻDA modyfikacja do niego powinna działać. Z wydajnością systemu dobrze jest, no pomijając niedziałaniestarszych gier. Interfejs mi do gustu nieprzypadł, ale o gustach się niedyskutuję :D Gry niektóre działają z większą ilością FPS na owym systemie więc raczej opłaca się kupić "8.1". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Z win8 do 8.1 aktualizację masz darmową przez apkę sklep.Sam tak miałem.Niecałe 4 giga.+dotego aktualizacje.8 musi być zainstalowana i zaktualizowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi