RADIO Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 przechodząc koło Kompleksu Wentylacyjnego słyszymy prośbę o pomoc. Otóż wejście jest nie daleko jakieś 200m od sygnału ratunkowego gdy wchodzę do środka pełno rur i kurtaży itp spoko jakoś trafiłem, nagle dochodzę do takiego zakrętu i mnie teleportuje z powrotem nie czaje o co biega pomoże ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Musisz mieć specjalny (tak piszę bo już nie pamiętam jak się nazywał) detektor.Z tym detektorem wchodzisz na kompleks i pojawia się anomalia która wyrzuca ciała kilku Powinnościowców. Przy jednym z nich znajdziesz PDA z historią Powinności które pomoże ci w nawiązaniu przyjaźni z którąś frakcją. Jeśli chodzi o detektor znalezienie go jest powiązane z questem na 3 detektory Weles które masz znaleść i zanieść naukowcom.Po jakimś czasie wracasz do Zatonu i w rozwiązaniu questu stajesz się posiadaczem takiego superdetektora. Natomiast tam gdzie wlazłeś jest powiązane z innym questem który dostajesz od Naukowca w bunkrze.Bodajże na poszukiwanie Oazy.Musisz próbować do skutku. Po jakimś czasie zaczną ci sie pojawiać między filarami takie zasłony z gwiazdek , przechodzisz przez nie. Za którymś razem dojdziesz do Oazy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADIO Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 oo Boże dlaczego to musi być takie pkmatfane !! Dlaczego nie można go kupić u kupca i po sprawie. Co do tego questa 3 detektory Wele to też nie ma zbyt szczegółowych instrukcji i znalezienie ich dla takiego amatora jak ja jest trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Musisz szukać. Jeden znajdziesz na pewno w wiosce Kopaczi w Janowie. Stoi tam taka koparka czy też spychacz i w kabinie będzie detektor.Po za tym przy zwłokach, a po jakimś czasie pojawią sie w sprzedaży u jednego z naukowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 A u mnie ich pełno jest Brak problemów. Może spróbuj wszystkie kwesty u Doktorów wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADIO Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi