Wędrowiec Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam jeśli spojżeliście na temat to wiecie o co c mon .Wykrywa mi tylko 2 wejścia z 6 ale nie dawno przed instalacją AMD Catalyst którego musiałem usunąć bo komputer za przeproszeniem dostawał pierdzielca z powikłaniami gdy byłem na YT a po usunięci wadliwego sterownika to wykrywa mi tylko 2 wejścia . POMOCY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jaki masz system? - Miałem podobnie na win7 x64 sp1 po aktualizacji NetFramework - wykrywał mi tylko 2 starsze gniazda, USB 2.0 wywalało błędy. Jest na to w sieci witaminka, ale u mnie nie bardzo pomogła. Potem musiałem zrobić reinstal systemu i problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ściągnij program do usuwania sterowników.Wywal sterowniki płyty głównej.Zainstaluj sterowniki na nowo. W moim przypadku zawsze to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A coś co da efekt szybciej bo pierdzielenie z sterownikami sobię daruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak to wygląda w menadżer urządzeń są zółte trójkąty ? Te gó%#no warte pakiety AMD all in one... Pobierz sterowniki USB bezpośrednio ze strony producenta ale nie płyty głównej, tylko tego od USB, ponieważ nie dałeś żadnych danych to sprawdź kontroler i tym sposobem dojdziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ok Ewentualnie podrażnie się z sterownikiem płyty głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi