bartus555555 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Lost Alpha mi działała aż do momentu w którym !spoiler! zostałem ogłuszony w kopalni w lokacji Darkscape !koniec spoilera!, gra zaczeła strasznie ścinać a teraz nie mogę wczytać zapisu.Log w załaczniku..Lost Alpha bubu.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Która wersja Lost Alpha? EDIT: Twój błąd powinien naprawiać patch 1.30013.Więc jeśli masz starszą wersję to spatchuj. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Wasilij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 A czy przypadkiem, nie zabiłeś tych członków Grzechu którzy więzili Lisa? Bo takie coś jest gdy się ich zabija.A jeśli tak, to wchodząc do kopalni, masz wiadomość od Pietrenki i trzeba się do niej zastosować, bez względu jakie zadania masz w PDA.Nawet jak po drodze coś nowego się pojawi, nie robimy tego, tylko realizujemy treść polecenia Pietrenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus555555 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Mam patch 1.3003, nią zabijałem tych którzy więzili Lisa, schodziłem w głąb kopalni aż do momentu w którym dostałem w łeb. Po tym zaczęło się ścinać. Na myśl przychodzi mi jeszcze jedna rzecz gdy pda złapało kontakt wszedłem w kontakty i sprawdzałem czy któryś grzech nie ma czegoś na sprzedaż... A i jeszcze jedno gram w wersję z moddb bez polonizacji.. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez bartus555555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi