kondotier Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nieznajomość angielskiego, nie pozwala mi na zlokalizowanie sejfu w fabryce Rostok, kod do którego głosem, jest podawany przy znalezieniu tego powinnościowca w gazie.W PDA jest tylko zapis "kod do sejfu 437".Proszę o naprowadzenie, dopóki jestem w fabryce. DODANO: Mam sądzić, że nikt tego sejfu nie znalazł ? To może choć tłumaczenie tego zapisu z PDA, podawanego głosem. PONOWNIE DODANO.Drogą dedukcji, sam go znalazłem. Już po odgazowaniu biurowca, gdy przeniosą się tam Powinnościowcy ( między innymi rusznikarz - okazja dokonać napraw ), wchodzimy na dach i tam przez dziurę zeskakujemy piętro niżej. Sejf jak u dzika i ta sama zasada otwierania. Ale zawartość lichą miałem. No i zeskok na kolejne piętro i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi