smox Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie lubię deszczu. Już go wywaliłem i burze też. Teraz chciałbym zrobić tak, by w dzień, cały czas było słonecznie. Da się tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zależy do jakiej części chcesz, każdą części "inaczej" się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Gram w moda Człowieczy Los. DEJAVU do SoC. Dokładniej, to gram z modem Pogoda Breath Chernobyl, który znalazłem u Cichego - http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=614.0 (Na dole 1-go postu).Gdyby to był jakiś problem, to mogę wstawić Pogodę z Autumn Aurora 2, albo powrócić do pogody z moda.Najważniejsze, by słonecznie i radośnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jeśli możesz podeślij mi pliki pogodowe z moda z folderu "weather" czy jakoś tak. PS. pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Masz dostęp do dropa? Link - http://przeklej.org/file/UGoNa4/weathers.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Aktualnie nie mam, wieczorem (19-20 jeśli nic się nie zmieni) jeśli to nie będzie problem to bądź na forum, wejdę na dropa (dam info na sb). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzięki. Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi