Wędrowiec Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam !Ktoś przedstawiłby i wytłumaczył mi fabułę Five Nights at Freddys 1 i 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 No że jesteś sobie gościem co szuka pracy. I nagle w gazecie widzisz - ogłoszenie. Pisze w nim, że potrzebują nocnego ochroniarza do ich pizzerii FREDDY'S FAZBEAR (czy jakoś tak). Więc przychodzisz i dostajesz od razu tygodniowy staż. Jak przetrwasz siedem dni to cię wywalają - pisze na końcu "you are fired!!11". :ninja:W drugim jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 :) Tyle sam wiem ale może coś więcej teorie przyczyny zachowania robotów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie zastanawiałem się nad tym. Ale... Czy to istotne? :D Powiedzmy sobie, że są przeklęte. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Można tak powiedzieć a mimochodem SUPER HORROR kisiel w majtach cały czas polecam Magda Gessler :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 HORRORY. Osobiście nie lubię w nie grać.Dlatego gdy chcę się pobać czegoś, to zawsze oglądam horrory w wykonaniu tego gościa ====> https://www.youtube.com/channel/UC7_YxT-KID8kRbqZo7MyscQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ożeńcie się, dzieci, żona, teściowa... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 ... i nastała cisza ....A propo ożenić się nie mogę jeszcze przez kilka lat a w tym roku jakbym nie był nerdem to teoretycznie dzieci mógłbym sobis scraftować .... Przynajmniej w naszym kraju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi