Elkitrim Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jak usunąć dziwny błąd Nieznany prototyp czekaj aż Kardan dokończy pracę. Czekam może piątą dobę i nic, a więc jest jakiś błąd. Cofnąłem się daleko wstecz przed to zadanie a gdy ponownie do niego doszedłem znowu powtórzyło się to samo. Jeżeli to zadanie nie będzie zaliczone to Azot nie da zadania na nanokombinezon. Czy ktoś miał taki problem i czy da to się jakoś usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 A odchodziłeś od Skadowska na X odległość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Najpierw dobę przenocowałem a później już odchodziłem ale nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A próbowałeś zagadać do niego? Bo on wygląda jakby cały czas spał a wystarczy tylko podejść. Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ja swego czasu dużo w SGM grałem i nie miałem tego problemu. Taka rada ja po prostu gram, a qwesty się same robią czasem, a czasem są połączone i jak innego nie zrobisz to nie puści. A sprawdź też swoje staty, bo czasem zeruje punkty umiejętności, a od tego czasem zależy czy dostaniesz quest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi