dienisija Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Cześć! No więc chcąc przyjść do baru, miałam przekroczyć barykadę Powinności. Trzech gości, w tym Sierżant Pliczko, każe mi oddać broń, zostaje mi tylko śpiwór i latarka, zniknęła nawet szynka. Super. Dołączyłam po tym do Powinności. Można jakoś odebrać swój ekwipunek? Pozdr, Olga. Wystarczyło przeszukać pobliskie skrytki. Jeśli ktoś miałby podobny problem, ODEBRANY EKWIPUNEK JEST W SKRZYNCE OBOK GOŚCIA NA ARENIE. : ) Temat do zamknięcia czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Na jakim modzie grasz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Olga! keron zadał yrafne pytanie bo starszyna Pliczko jest w wielu modach zarówno do cieni jak i do zewu - np. do czasu soljuszu.Więc jakby mozna było sprecyzować?. p.s. Jakby co to wsadź przed rozmowa w swój plecak - schowek fanty lub skorzystaj chwilowo ze skrzyni(jesli jest) która jest w bunkrze obok posterunku zwychodzącego na wysypisko, tudziez nw którymś ze schowków w krzyżu - vide za plecami postwerunek na prawo siatka i wzdłużniej jest: krzyzyki, rowik, krzyzyki i duzo fajnych jorków i cziłala biega wokół coby się każdy mógł z nimi zapoznać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dienisija Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 D:Program Files (x86)S.T.A.L.K.E.R. SoC + Complete 2012 Mod[ShottaRip]S.T.A.L.K.E.R. SoC+Complete2012ModS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 W to chyba nie grałem bo nie mam tyle ramu ale ze starzyna Pliczko może byc jak w/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi