Łobuz Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 1-Zmodyfikowałem swoje PDA żeby wykrywało Pijawki:P Pytanie Jeżeli teraz przerobie je na wykrywanie kontrolerów czy stracę pierwszą możliwość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Zapłać technikom na zapleczu w Barze PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted November 26, 2010 Author Report Share Posted November 26, 2010 Zapłać technikom na zapleczu w Barze PDA będzie Ci nie tylko pijawki, ale także pseudogiganty i kontrolery pokazywać Jak możesz, to przywróć pierwotny plik i idź do Baru. Tam za niewielką opłatą i za kilka części potworów chłopaki sami zrobią Ci modyfikację PDA. Jest to dużo bezpieczniejsze i pewniejsze, bo przwidziane w scenariuszu, a po tym co Ty zrobiłeś, to kto wie co się może zdarzyć Zmodyfikowałem właśnie u Mechaników I zastanawiałem się czy przy następnej przeróbce nie utracę wcześniejszej możliwości wykrywania potworów Dzwięczny jestem za podpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 A ja pomyślałem, że z Ciebie taki informatyczny kozak, że potrafisz w plikach dotyczących PDA grzebać Ja na razie to tylko sprawnie potrafię spawnera i dodawanie do sprzedarzy obsłużyć Chociaż dziś na próbę nieco ulepszyłem Egzoszkielet Czystego Nieba i się udało. Ale nie będę go chyba publikował, ani używał - jestem ortodoksem jeśli chodzi o ułatwianie sobie gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts