Skocz do zawartości

Powrót do solianki po wymianie GPU

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch GTX 680 w SLI zmienionych z radeonów 6870 w Crossfire. Radki zdechły akurat w trakcie przechodzenia solianki i nie mogłem jej dokończyć dlatego teraz miałem zamiar to zrobić. Posiadam stalkera z plikami solianki, wszystkie dokumenty oraz savy ale przy odpalaniu solianki mam taki wylot:

Duplicate section 'arc_base' found.

Spotkał się ktoś z czymś takim? Bo nie ukrywam, że reinstalacja soljanki wraz z pierdyliardem patchy nie bardzo mi podchodzi :(

Prawdopodobnie jeden z plikow jest skopany, nie mam pojęcia który niestety.

Z góry dzięki

Edytowane przez Godlike

Obawiam się, że takich problemów będziesz miał więcej. Zapewne upgrade nie polegał tylko na przełożeniu kart graficznych. Może przenosiłeś pliki stalkera z dysku na dysk, archiwizowałeś, coś tam innego robiłeś i teraz jest problem. Myślę, że nawet jak znajdziesz  zdublowany plik, to zaraz będziesz miał kolejny komunikat o błędzie.

Wywal wszystko, zostaw tylko folder z sejwami. Postaw na nowo stalkera i NS, wczytaj sejw i graj. Myślę, że tak będzie mimo wszystko szybciej,   :ermm: niż doprowadzenie do porządku starej instalki.

@Junx

Tak już próbowałem, lubię dłubać przy plikach. Mam troche doświadczenia z LUA, C#, C++ I PHP +HTML. Jakbym mógł pomóc w czymś to walcie śmiało ;)

@kobal

Dobra trudno. W każdym razie dzięki za chęć pomocy I wielkie dzięki za tłumaczenie modow na język polski. Zdaję sobie sprawę ile to pracy po długości dialogow I plików tekstowych a moj rosyjski nie jest jeszcze na takim poziomie żebym mógł grać bez spolszczenia. Jesteście wielcy. Staracie się utrzymać przy życiu w Polsce tą wspaniałą grę mimo przeciwności. Miałem bardzo wiele komputerow, konsol, tysiące gier ale żadna z nich nie ma startu do stalkera. To jest po prostu majstersztyk pod każdym względem. Klimatu, silnika I fabuły. Mój sprzęt to prawdziwy potwór a jednak od bajerów graficznych I wodotrysków wciąż wracam do sprawdzowego stalkera, często mi się przypomina jak patrzę na stalkerski kalendarz z 2012 roku sprowadzony z Ukrainy stojący na biurku :)

Dzięki za to, że umożliwiacie nam przeżywanie wciąż na nowo przygody przy naszej ulubionej grze. A I zapomniałbym dodać, że macie wyśmienitą skórkę na forum, idealnie wkomponowuje się w stalkera :)

Mam do Was jeszcze takie małe offtopowe pytanie: Czy jest jeszcze jakiś mod autorów Tajnych ścieżek I Fotografa przetłumaczony na j. polski?

EDIT:: już wiem, dzięki.

Pozdrawiam

Edytowane przez Godlike