Walik Czosnek Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Hha witam mam problem z zainstalowaniem Ghost Recon: Future Soldiers.Otóż podczas instalacji gry komputer nie dość, że się zaciął, to się wyłączył (odłączyli prąd na całej wsi)(mendy). Po uruchomieniu maszynki i ponownej próbie instalacji wyskakuje mi jedynie "graj" lub "odinstaluj". Gdy wciskam "graj" nic się nie dzieje, a gdy "odinstaluj" komputer powiadamia, iż na dysku nie ma żadnego pliku (blablabla) tego typu. Gra z CD-Action.Da rade naprawić?PS: Jeżeli jakieś pytania proszę pytać, opiszę dokładniej ;) Edytowane 28 Marca 2015 przez Walik Czosnek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wejdź w Program Files i poszukaj folderu z nazwą gry (lub jej częścią) i go usuń po czym od nowa spróbuj zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Niestety, nadal ten sam problem :/ Usuwałem już chyba wszystkie pliki z Ubi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pewnie w rejestrze trzeba by grzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) No nwm właśnie :/Teraz zobaczę, czy jak pliki przerzucę na kompa i odpalę to pójdzie :/ #Dobra temat do usunięcia!Musiałem przeczesać cały komputer, żeby znaleźć jeden folder -.-Ale gra się instaluje już prawidłowo ^^ Edytowane 28 Marca 2015 przez Walik Czosnek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi