Walik Czosnek Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Hej będę się streszczał.Otóż "wykradłem" dokumenty wojakom i mam za zadanie dostać się do baru, jednak gdy przechodzę przez bramę Powinności gra się wyłącza i wyskakuje znienawidzony przezemnie już XRay Engine z takowym opisem: Expression : fatal errorFunction : CBlender_default::CompileFile : BlenderDefault.cppLine : 62Description : <no expression>Arguments : Not enought textures for shader, base tex: stonston_bort_j01 Grę pobrałem z http://dl.oblivionlost.pl/lostalpha/ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Przejdź na oświetlenie dynamiczne. Ten błąd miał być usunięty patchem. LA przeszedłem dwa razy i z nim się nie spotkałem osobiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted April 19, 2015 Author Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Hmmm :/ To zmienię, bo musiałem je wyłączyć, bo gra się cięła :/Zobaczę ;) EDIT Hah wielkie dzięki @cichy ;) zadziałało :DTak szczerze to nie wpadł bym na to, bo myślałem, że będę musiał znów grę instalować :/ Edited April 19, 2015 by Walik Czosnek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts