vidkunsen Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Ja miałem takie a wy?: http://kiario4.ru/t9237-143/10.03.2015 11:34 - dwójka dzieci na dole po lewej pod tym wpisem Edytowane 25 Maja 2015 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja się ciesze że miałem normalne dzieciństwo (no powiedzmy) bez kaflofonów, facebooków, wyścigu kto ma nowszy tablet, chłopaki nie chodzili w damskich ciuchach, ważne że się było czystym, rower to był główny środek komunikacji.Kiedyś miałeś dychę miałeś całą reklamówkę słodyczy problem w tym że jako dzieciak nie miałem za wiele kasy a dziś mam kasę ale nie ma co kupić, w sklepie patrze na półki i mnie odrzuca, chemia, syf, papier, ... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi