Yurek Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Wczoraj buszowałem po Warlabie (pierwsze wejście). Na początku niezła bitwa między Najemnikami i Monolitowcami - tym razem komp wytrzymał i mogłem aktywnie przyczynić się do eksterminacji niemilców Post napisałem jednak z innego powodu. Otóż znalazłem w poradniku opis, że zwłoki najemnika Łamignata z Warlabu znikają do czasu naszego pierwszego wejścia na tą lokację. Kwesty Kła (wędrówki do Warlabu Czerwonego lasu) 4. Znajdujemy trupa najemnika Łamignata w sali bilardowej, zabieramy z niego notatnik najemnika. W wersji Soljanki od 22.07.09 jest błąd i ten trup znika do momentu waszego przyjścia do Warlabu. Rozwiązanie Aby przedłużyć kwest zaspawnujcie go lub przepiszcie do sprzedaży u dowolnego handlarza. Przedmiot nazywa się naem_bloknot. Aby móc zdobyć notes w dowolny sposób, zejście do Warlabu jest niezbędne! W obecnej wersji Solianki dostępnej na Forum (Dopa + patche + spolszczenie) najemnik Łamignat spokojnie sobie zalega w sali bilardowej (z notatką przy nim) i można spokojnie usunąć z poradnika fragment dotyczący spawnowania notatki, którą mamy przy nim znaleźć . Poniżej screen na potwierdzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts