pacjent1972 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 TPP, TPS, postaapo, samochodowa, crafting, sandbox. Premiera na świecie i w Polsce 1.IX.2015 AD Cena ok. 100 pln Trzyosobowa gra akcji osadzona w post-apokaliptycznym świecie, to historia przeniesiona z serii filmów pod tym samym tytułem. Więcej o grze, screeny z gry na: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=21423 Materiał z YT: https://www.youtube.com/watch?v=2Zs7OsRS2FQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Hej,Mój kolega grał. Niezle ale trochę za krótkie, adekwatna cena to gdzieś około 70 zł. A i byłbym zapomniał, dobra optymalizacja. Edytowane 3 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Niezły odkop z mojej strony. Nigdy nie grałem w Mad Max'a, ale w końcu zainstalowałem na steam i muszę powiedzieć, że gra zrobiła na mnie wrażenie. Jest dużo nawiązań do II części filmu. Pod względem grafiki też nie wypada najgorzej ( w końcu jest z 2015 ). Max miał w II części filmu psa. W grze także się pojawia. Spoiler W grze towarzyszy nam przyjacielski mieszkaniec pustkowi o imieniu Chumbucket. W filmie był po prostu pilot wiatrakowca. Obie postacie są jakby lekko niespełna rozumu, ale pomocne. Spoiler Baza bandytów w grze i osada pokojowo nastawionych mieszkańców z filmu. Obie są do siebie podobne i obie wydobywały resztki ropy. Spoiler Samochód Max'a. W filmie " Interceptor ", a w grze nazywał się chyba " Czarny-Czarny ". Spoiler Z pewnością więcej jest takich nawiązań, ale w chwili obecnej ukończyłem dopiero I akt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi