waldiamiga Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 WitamMam problem z kaszanką w menu Inventory, np. ikona karabinu MP-40 to kilka monet razem z pendrive. Wersja OP-2 Repack.Kombinowałem z plikami z katalogu "przystosowanie do monitorów" - nic to nie daje.Jakiś fiks?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeśli nic nie kombinowałeś to nie ma możliwości abyś miał błąd z ikoną bo ja tez mam repack'a i było ok. Coś kombinowałeś w plikach broni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiamiga Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeśli nic nie kombinowałeś to nie ma możliwości abyś miał błąd z ikoną bo ja tez mam repack'a i było ok. Coś kombinowałeś w plikach broni? Nie, za małego skilla mam. Chciałem zrobić shota jak to wygląda ale fn+prt scn nie działa na tej grze (??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Klikasz F12 i masz screena, potem szukasz w: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\savedata\screenshots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiamiga Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Klikasz F12 i masz screena, potem szukasz w: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\savedata\screenshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jaką kartę masz? Bo już chyba wiem o co chodzi, ale muszę wiedzieć jaką kartę masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiamiga Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 W tej chwili żadnej, tzn...GMA950 od Intela. Kilka dni temu testowałem Call Of Chernobyl, tam menu Inventory było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Więc integra. To zależy od "wielkości" pliku ikon. Jeśli ma powyżej 4 mb, który w op-2 ma chyba 8 albo 16 mb. Takie coś będziesz miał w op-2 dokupi dopóty nie zmienisz karty, wiem po sobie. Co do CoC'a to sprawa jest jasna, tam plik ma 1 albo 2 mb i działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czy ja nie pisałem w opisie modyfikacji, że w OP-2 zintegrowana grafika to zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 GMA950 to karta ze starej serii intela, która ma duże problemy z wieloma grami. Dopiero karty od HD2000 wzwyż pozwalają na w miarę bezproblemową rozgrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiamiga Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czy ja nie pisałem w opisie modyfikacji, że w OP-2 zintegrowana grafika to zły pomysł?Niestety, drugi mocniejszy notebook na razie leży i odpoczywa.Czyli nic nie da się zrobić z tym tematem? No to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Jedyne jak dla mnie rozwiązanie to emulacja procesorem ale to nie gra 2D. Udławi nawet mojego XMa. Nic innego nie przychodzi mi do głowy Mam jednego Dellowskiego Radeona 6990M z przelutowaną pamięcią, która już nigdy się nie popsuje (luty ołowiowe), nie wiem czy jesteś zainteresowany. Jeden sprzedałem na Ebayu. Edytowane 6 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi