Stieczkin Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Mam w zadaniach znaleźć dla Sidorowicza "GW". Znalazłem, wziąłem, komunikat "teraz zanieś do..." i to by było na tyle. U Sidorowicza nie mogę się jej pozbyć, ani zakończyć zadania, ani sprzedać. Nie mogę jej włożyć do schowka, ani wyrzucić. Czy ktoś z szanownych kolegów wie o co chodzi. Wiem mogę olać to zadanie skoro nie można go wykonać (?). Przynajmniej u mnie. Ale już z czystej ciekawości to jest kolejny bug, czy jest jakaś kolejność której nie zachowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) W SSoup miałem dokładnie taki sam przypadek . Dopiero ciut póżniej znagłauaktywnił się ten - już wtedy lekko leciwy quest. Ergo - lekki bug pewnikiem , zasadniczo oprócz jakichś " materialnych podziekowań" od Sidora chyba nic nie wnosi. Edytowane 22 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 A wyjąłeś ją z pojemnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stieczkin Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 @Godlike no proszę Ciebie... Szyderca. Znaczy to był mały bug. Chwilowo nie aktualne bo PO-2 wyleciało oknem i wróciłem do OL3.1 . Jeszcze mnie ten SSoup kusi. Tylko po traumie z OP-2 boję się go ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 SS jest lajtowy w porównaniu z OP. Bardzo lajtowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stieczkin Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 @boberm to mnie pocieszyłeś. Jak widziałem na YT gościa który w NS przeleciał jaskinie ze snu bez oddania strzału, to to co mnie spotkało w OP-2 było strzałem w kolana i to oba naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi