OldMan Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mam pytanie odnośnie błędu ACHTUNG. Błąd wyskoczył mi podczas pierwszej wizyty w bazie Czystego Nieba na Bagnach.Musiałem cofnąć się wiele sejwów żeby mod mnie nie straszył komunikatem że mam uszkodzone pliki sejw i mam się cofnąć jeszcze.W końcu udało mi się znaleźć "nieuszkodzony" plik sejw i niby mogę grać dalej ale...Z czego ten błąd wynika i czy rzeczywiście mogę spokojnie grać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A jak wywalisz oba obiekty przez opcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Taki Achtung był także w Soljance, nie pamiętam z czym się to wiązało ale nie utrudniało grę, Nie pamiętam rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A jak wywalisz oba obiekty przez opcje?Może coś więcej napisz o co kaman?Na razie trochę się cofnąłem w sejwach te nie akceptowane przez moda wywaliłem i jak dotąd jest ok.Tylko jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 O właśnie znalazłem odnośnie Soljanki.Cytat: Tłumaczenie by trurl3:!!! ACHTUNG!!! powód: Watchdog. Powód: Masz problem, byłes blisko wypadu na pulpit. Zajrzyj do logu. Zaleca sie przegranie z ostatniego sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No jak wejdziesz w opcje to tam jest linijka "Usuń obiekty powodujące problemy" czy coś takiego. Wpisz nazwę z numerem achtunga tj. flesh_strong5858..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) No jak wejdziesz w opcje to tam jest linijka "Usuń obiekty powodujące problemy" czy coś takiego. Wpisz nazwę z numerem achtunga tj. flesh_strong5858..)Zrobiłem tak:I co teraz Enter - Użyj czy restart moda? Edytowane 31 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Użyj. Po tym po wczytaniu zapisu nie powinno już być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki! Tak zrobiłem ale tych "uszkodzonych" sejwów nie mam żeby sprawdzić to polecenie w opcjach.Gdyby coś to wiem co robić na przyszłość Edytowane 1 Listopada 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Teraz przy kazdym wczytaniu sejwa czy rozpoczęciu Nowej Gry mam taki komunikat:Gram dalej bez problemu ale czy tak już teraz ciągle będzie i mogę nie zwracać na to uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam.Wejdź jeszcze raz w opcje i wyczyść pole do wpisywania uszkodzonych przedmiotów.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zniknęło dobrze wiedzieć DZIĘKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi