OldMan Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam.Czy ktoś wie części jakich mutantów są potrzebne żeby zakończyć to zadanie dla Akima.Niestety wziąłem to zadanie żeby zakończyć nitkę zadań dla Akima no i lipka....Mam części wszystkich mutków jakie wymienione były w starym poradniku:1. Śledziona Szczura2. Ogon Kota3. Stopa Snorka4. Reka Zombie5. Główka Tuszkana6. Reka Połamańca7. Oko Poltergeista8. Reka Kontrolera9. Reka Pseudogiganta10. Ogon Pseudopsa11. Ręka Burera12. Kpyto Dzika13. Ogon Psa14. Oko Mięsacza15. Macki Pijawki16. Pazur Chimery ... i nic się nie dzieje. Może zmieniła się lista a jeśli tak to na jaką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Proszę bardzo: Edytowane 19 Listopada 2015 przez Anton Gorodecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No to parę mi brakuje Dzięki za pomoc a zadanie musi poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Kupuj od npc-ków info o schowkach - czasami trafiają się części mutantów - własnie tych "egzotycznych" typu venom lub szpon smierci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Również w schowkach kolekcjonera i tych "niewidzialnych-dźwiękowych" można na nie natrafić. Tak jak zasugerował mój szanowny poprzednik wcale nie trzeba biegać i ubijać mutantów aby je zdobyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 W trakcie przechodzenia moda, tego chłamu będzie na kopy. Ani się obejrzysz, a nie będziesz wiedział co z tym robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dzięki za wszystkie odpowiedzi !Brakuje mi trzech lub czterech części a jeszcze poza Prypeć Centralną się nie ruszyłem więc gdzieś po drodze coś się upoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi