Anton Gorodecki Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Nie instaluj w ogóle w takim razie sterowników zintegrowanej grafiki i wyczyść dobrze z rejestru wszelkie nieprawidłowe wpisy. Może to pomoże. W panelu sterowania NVidia można dostosować jakie aplikacje ma obsługiwać - spróbuj jeszcze tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Po aktualizacji biosu i reinstalacji systemu problem pozostał :(. Monitor mam podłączony przez przejściówkę (karta)dvi-i - vga(monior). Może to jest problemem, choć przy poprzedniej karcie r9 270 nie miałem żadnego problemu z przejściówką... Sprawdziłem czy stalker OP2 się uruchomi na telewizorze podłączonym przez złącze HDMI - wszytko gra i huczy. Problem wynika zapewne z samego rodzaju łącza bądź źle współpracujących ze sobą karty i monitora. Postaram się zdobyć jakoś inny monitor z vga, wtedy się zobaczy. W każdym razie karta jest sprawna. Przejściówkę mam no name - jak myślicie? Może to ona być problemem? Edyta/ Sprawdziłem na innym monitorze, który ma wejście hdmi oraz vga. Podłączyłem przez hdmi - wszystko ok, podłączyłem przez vga - to samo co na moim monitorze. Wszystko jasne. Wina podłączenia :(. Nic się nie da zrobić. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez pajak117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi