Ignachinio Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Parę pytań które chciałbym zadać.1. Czy trzeba robić zadanie na to okradniecie naznaczonego na 70 tys przez tego kolesia? Czy jak to oleje i nie zrobię to nie zablokuje jakiejś nitki zadań?2. Przewodnik, mam dwie opcje albo daje mu ,,Wała" kolimator(on chce PSO-1 które tam pasuje czy coś innego? ) i te 10 pałeczek albo groże i on podaje współrzędne. Czy jeśli zagrożę to fabułą gry pójdzie się jeb.. znaczy się czy on ma dla nas jeszcze jakieś zadania?3. Narzędzia na ATP gdzie są?! Obszedłem całe i nic.4. Mam poszukać jakieś informacji na posterunku wojska, u bandytów i u najemników gdzie tego szukać.5. To już Bagna ale też ważne jak ukończyć tą misje z tymi zdrajcami.. przelazłem cały obszar a tego kolesia z wojska brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) ad 1:Zadanie lepiej zrób - dostaniesz detektor artów. Bardzo przydatna rzecz.ad 3.Narzędzia na ATP - w bazie bandytów - ad 4. jak mniemam chodzi o iniektor ; na Kordonie u wojaków szukaj tu:ad 5 zdrajca na Bagnach jest tam gdzie jest wieża znana z CN - czyli lewy dolny róg mapy. Edytowane 30 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Tego czegoś u wojskowych nie ma. Znaczy się może ja coś źle szukam ale nic na tym stole nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A ten iniektor to czasem nie ma trzech losowych miejsc spawnu? Zobacz w opisie zadania bo coś mi się wydaje, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Baza bandytów, najemników i wojsko.. tyle tylko, że nie za bardzo ogarniam gdzie to jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Primo : zbliż sie do biurka - winna wyświetlić sie ikonka bodajże fleszki .O ile nie ma u wojaków na Kordonie to...szukasz u bandytów na lokacji ATP. Szukaj na biurku w pierwszym pomieszczeniu.Jeżeli nadal nie ma, to zasuwasz na MW - do małej bazy najemników ( góra -lewo mapy)i szukasz w autobusie: Edytowane 30 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi