carlopapa Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Witam jak w temacie, jaką zbroję trzeba przynieść cieniowi aby opowiedział o 3 czaszce??? Spoko już sobie poradziłem. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Musisz szukać schowków Susłowa, zmarłego handlarza Czystego Nieba. W nich znajdziesz kilka elementów starożytnego uzbrojenia. To ta zbroja. Jej się nie ubiera. Trzeba te elementy mieć w plecaku. Przy schowkach zasada ta sama co przy Kolekcjonerze. Karteczka w ekwipunku z namiarem na kolejny schowek. Będziesz miał 12 czaszek i bodajże trzy elementy zbroi to idziesz do Labiryntu i Cień ci powie gdzie szukać ostatniej czaszki i miejsca aktywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dzięki dopiero jak poszedłem do labiryntu to do mnie to doszło, ale myślałem że jest coś nie tak bo nigdzie nie było Cienia Monolitu dopiero po jakiś 5-ciu minutach się zespawnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi