cichy Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Tata widać o Tobie zapomniał , ale wujek cichy nie . Wszystkiego najlepszego. Skończenia dobrej szkoły, znalezienia godziwie opłacanej pracy. Dobrej kobiety i nieustającego zdrowia. Może kiedyś przekonasz się do STALKERA na dobre. 100 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Na początku dziękuję wujkowi @cichemu za temat . O ja zły ojciec zapomniałem nie urodzinach oczywiście a o założeniu tematu tutaj mojemu synowi. Dołączam się do życzeń, życzę tego co zawsze i ze szczerego serca! Ubolewam że mój syn nie kontynuuje przygody ze STALKEREM i liczę na to tak jak @cichy że kiedyś do nas wróci. Sto lat synu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tatuś, Wujcio ło rany nawet nie wiadomo czy można urodzinową flaszkę Kozaka postawić czy zbytni młodzian hehe Wszystkiego dobrego i chwały Ci Monolit1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monolit1500 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Oooo, dawno mnie tu nie było, dziękuję Wam bardzo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi