carlopapa Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam jak w temacie zginął mi Mruk na MW, a podobno on daje jeden art dla Draugonova wiem że jest spawner ale nie mogę go tam w zakładce NPC nigdzie znaleźć, czy istnieje możliwość ożywienia go i czy żywym sercem jak go potraktuję to czy wstanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mruk raczej nie ma nic wspólnego z Dragunowem. W OP-2 chyba w ogóle nie jest do niczego potrzebny. Jeżeli jest jego trup to jak najbardziej Żywe Serce powinno go ożywić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) «Присоска» – дает Скряга за квест «Дом духов» z rosyjskiego poradnika google tłumaczy to: Скряга jako mruk, ale to jednak Kutwa Edytowane 18 Grudnia 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi