pacjent1972 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Od pewnego czasu miałem na uwadze to iż na rosyjskich forach w tematach OP-2 były dostępne inne niż oryginalny, HUD-y dla tego moda. Pytałem na forum o możliwość ich dopasowania do naszego OP-2 ale niestety odradzono mi z powodu postaci plików w jakich były te HUD-y czyli gamedata.dbx. Poprosiłem naszego kolegę @MonoLitycznego o pomoc i próbę zajęcia się tym problemem i próbą przekształcenia tych plików do postaci z której każdy z nas będzie mógł korzystać i zmieniać sobie HUD w OP-2. @MonoLityczny dokonał cudu i dziś dzięki niemu mamy do wyboru kilka opcji wyglądu HUD-a w OP-2. Pobieramy archiwum, rozpakowujemy, kopiujemy zawartość gamedaty HUD-a do gamedaty z modem ze zgodą na zamianę plików, i cieszymy się nowym wyglądem HUD-a. Link do archiwum: https://yadi.sk/d/9RmSDgzImbUU6 Dzięki @MonoLityczny za zgodę na udostępnienie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Różnorodne, cieszące oko, niektóre surowe, niektóre "zbajerzone" Bardzo mi się podobają Świetna robota Panowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Serafim12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Brawo! Usunęliście ten hud z polonizacji chyba tak? Bo on kolidował z normalnymi hudami. EDIT:: Tutaj oczywiście wam szczerze gratuluję a nie się naśmiewam, żeby nie było nieścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi