carlopapa Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Witam szukam tego pana jak w temacie, po zebraniu wszystkich 22 chipów i znalezieniu schowka monolitu a w nim tego narzędzia do zczytywania chipów poszedłem do Klonowa i po dialogu z Klonowem dostałem wiadomość od Arniego z areny aby znaleźć Pazura poszedłem do Sacharowa i tu ślad się urywa więc powędrowałem na Radar, Prypeć, CEA-1, Sarkofag, CEA-2, Bunkier Sterowania Monolitu, CEA-2 i nigdzie go nie znalazłem w poradnikach rosyjskich szukałem, ale nic nie znalazłem - Kobal ty masz OP-2 za sobą podpowiedz proszę lub ktoś kto ma to zadanie za sobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Woz Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Witam Jeśli przy ostatniej rozmowie z Akilem we Wschodniej Prypeci powiedział Ci że niedługo będzie miał dla Ciebie robotę, to idź do niego i dostaniesz zadanie na naukowców Monolitu w X8 i podziemnym przejściu do Prypeci. Tam na końcu spotkasz Pazura i wątek pójdzie dalej. Pozdrawiam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted January 4, 2016 Author Report Share Posted January 4, 2016 O.K. dzięki bardzo za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Racja, teraz mi się przypomniało kto to pazur. Jedna sprawa bo u mnie był bug. Jak wybijesz całe laboratorium X-8 to poczekaj aż dojdzie czerwony SMS bo inaczej się zbuguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Może komuś kiedyś się przyda (mi się przydało) możliwość podpatrzenia filmów które opowiadają historię poszukiwań Pazura: Dobrej Zony Stalkerzy ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 W dniu 4.01.2016 o 16:25, Andre Woz napisał: Witam Jeśli przy ostatniej rozmowie z Akilem we Wschodniej Prypeci powiedział Ci że niedługo będzie miał dla Ciebie robotę, to idź do niego i dostaniesz zadanie na naukowców Monolitu w X8 i podziemnym przejściu do Prypeci. Tam na końcu spotkasz Pazura i wątek pójdzie dalej. Pozdrawiam Ale on mówił żeby przyjść za tydzień. Trzeba tyle czekać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts