carlopapa Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam szukam tego pana jak w temacie, po zebraniu wszystkich 22 chipów i znalezieniu schowka monolitu a w nim tego narzędzia do zczytywania chipów poszedłem do Klonowa i po dialogu z Klonowem dostałem wiadomość od Arniego z areny aby znaleźć Pazura poszedłem do Sacharowa i tu ślad się urywa więc powędrowałem na Radar, Prypeć, CEA-1, Sarkofag, CEA-2, Bunkier Sterowania Monolitu, CEA-2 i nigdzie go nie znalazłem w poradnikach rosyjskich szukałem, ale nic nie znalazłem - Kobal ty masz OP-2 za sobą podpowiedz proszę lub ktoś kto ma to zadanie za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam Jeśli przy ostatniej rozmowie z Akilem we Wschodniej Prypeci powiedział Ci że niedługo będzie miał dla Ciebie robotę, to idź do niego i dostaniesz zadanie na naukowców Monolitu w X8 i podziemnym przejściu do Prypeci. Tam na końcu spotkasz Pazura i wątek pójdzie dalej. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 O.K. dzięki bardzo za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Racja, teraz mi się przypomniało kto to pazur. Jedna sprawa bo u mnie był bug. Jak wybijesz całe laboratorium X-8 to poczekaj aż dojdzie czerwony SMS bo inaczej się zbuguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Może komuś kiedyś się przyda (mi się przydało) możliwość podpatrzenia filmów które opowiadają historię poszukiwań Pazura: Dobrej Zony Stalkerzy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 W dniu 4.01.2016 o 16:25, Andre Woz napisał: Witam Jeśli przy ostatniej rozmowie z Akilem we Wschodniej Prypeci powiedział Ci że niedługo będzie miał dla Ciebie robotę, to idź do niego i dostaniesz zadanie na naukowców Monolitu w X8 i podziemnym przejściu do Prypeci. Tam na końcu spotkasz Pazura i wątek pójdzie dalej. Pozdrawiam Ale on mówił żeby przyjść za tydzień. Trzeba tyle czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi