kanon1022 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam nie mogę uruchomić gry jest wylot z takim logiem FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'wpn_m16' * * * Kody błędu wstawiamy w code <> na panelu edycji. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 W załączniku plik - wklej do katalogu weapons (jak masz tam taki plik to go gdzieś przenieś). w_m16.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'wpn_m16' Uszkodzony plik . Poproś kogoś by ci go przesłał albo przeinstaluj moda lub gdy to nie pomoże pobierz go jeszcze raz . I na przyszłość logi wstawiamy w code I pamiętaj by w miarę dokładniej opisywać gdy występuję crash . Mam nadzieję że pomogłem w jakichś sposób Spróbuj użyć pliku , który Ci podsyłam . w_m16.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 nic nie pomaga zainstalowałem to tak STALKER-Tajne ścieszki 2 wersja odświeżona na to nałożyłem patch do TT2+AA2 i przy próbie wczytania mruga czarny ekran i po chwili do pulpitu bez loga, jak to zainstalować , instalowałem samą wersję odświeżoną i to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 1. Wersja gry ? 2. Patch TT2+AA2 działa tylko gdy mod to TT+AA2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi