LordDino Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Poszukuję osoby która zna się dobrze na obsłudze Worda. A mianowicie muszę wkleić dwa zdjęcia i chciałbym żeby to wyglądało estetycznie (zdjęcie obok tekst, ja umiem zdjęcie i tekst nad lub pod). To jest do zrobienia tylko jestem mało cierpliwy i sprawdzanie 2 godziny przez mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Kiedyś dużo pisałem w Wordzie na studiach ale zapomniałem - nie mam potrzeby z niego korzystać będąc mechanikiem.... Znalazłem coś takiego - mam nadzieję, że pomoże: http://pytamy.pl/kat,9,title,jak-zrobic-tekst-obok-obrazka-w-wordzie,pytanie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Przeglądałem takie nic mi nie dały. Coś mi się kojarzy z podzieleniem strony ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wstawiasz obrazek i obok pole tekstowe. Po wszystkim. Nowy Dokument programu Microsoft Office Word.docx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To chyba nie jest takie proste. Trochę inaczej to powinno wyglądać. Coś jak to. 1% (3).doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Spróbuj w formatowaniu obrazu poszukać. Jak wrócę ze szkoły to ci pomogę. Szukaj mnie na ts ok 14:15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Próbowałem spędziłem z nim już ze trzy godziny. To musi być ktoś kto wie co i jak na czuja się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Dino już jestem w domu to ci zaraz pomoge @edit Klikasz na obraz===>formatowanie obrazów i zaraz obok opcji obramowania obrazu masz: Położenie i Zawijaj Tekst. Ale to też zależy od worda jakiego masz. Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Mnieciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A jak bym ci podesłał plik i fotki to dał byś radę to zrobić stawiam Kozaka. Bo ja już cierpliwość straciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Niech będzie, ale warto poćwiczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak ja go widzę to mnie trafia. Jak by wyglądał jak ten pokazany przeze mnie to bym był happy. 1% Arek.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Proszę bardzo. Coś jeszcze? Jak coś tam nieładnie wygląda to przegoń te i na końcu albo coś.1% Arek.doc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Pięknie nie wiem jak dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Do usług, ale polecam poćwiczyć bo na przyszłość się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Kiedyś to robiłem ale dawno i ze łba uciekło, a tak rzadko to się robi, że ma prawo wypaść z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Racja Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi