Ignachinio Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nasuwa mi się takie pytanko... Już ostatnio Kobal zobaczył, że coś z moim OP-2 jest nie tak.. co prawda idzie w to grać ale.. no właśnie po wejściu na lokacje postacie NPC są tak jakby w jakimś trybie wczytywania. Tak jakby się dopiero ładowali.. i po chwili ruszają. Często znika mi menu przeciwników.. w stylu same puste ramki bez ekwipunku.. Ktoś miał podobny problem? Wie jak go naprawić? Wywalenie zapisów i logów coś da? Zapisów w samej grze mam coś około 50.. plus masę logów.. OD razu zaznaczam, że jest to denerwujące ale idzie jeszcze grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zredukuj ilośc zapisów do 5 im ich wiecej ga się :zamula" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Przenieś zapisy do innego katalogu niż folder z OP-2, rozpocznij nową grę i pograj trochę. Jeśli problem będzie występował dalej, przeinstaluj moda. Rozumiem że nie ingerowałeś samodzielnie w pliki gry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wywaliłem... Nic nigdy nie robiłem z modem.. a co z logami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Możesz spokojnie usunąć. Jeśli masz sprzęt o słabszej konfiguracji nie obciążaj moda dodatkowo zbyt dużą ilością zapisów (zostawiaj dosłownie kilka, kilkanaście) oraz dużymi ustawieniami grafiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nawet na bardzo potężnym sprzęcie wystąpią problemy jeśli będzie za dużo zapisów dlatego w modzie jest ostrzeżenie na czerwono dot. ilości zapisów którego trzeba przestrzegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi