carlopapa Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam tak jak napisał Cichy: Cytat Po zakończeniu linii "Szachista" i oddaniu dyktafonów dla Sidorowicza dostajemy wiadomość od Wolazara o schowku "tam gdzie monolit ukradli". Kto nie chce nie zagląda: Skończyłem linię Szachista, oddałem dyktafony dla Sidora, otrzymałem osiągnięcie Szachista, pojawiają się informacje od ludzi co stworzyli tą fabułę, lecz od Wolazara żadnej wiadomości nie mam, miałem problemy z wrogością naukowców i Leniucha, ale edycja pliku "game relations" i ustawienie wartości na 9000 załatwiła sprawę. Kostia też nie chce ode mnie żadnych notatek: Cytat Po oddaniu notatek Szachisty dla Kostii, dostajemy od niego namiar na teleport na CEA-2. Oto on: Ja nic nie mam takiego, czy gdzieś coś skopałem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Możliwe, że do ostatniego schowka Wolazara jest potrzebne zaliczenie jeszcze czegoś poza linią Szachisty. A z notatkami, może nie masz wszystkich? Ja też mam problem. W poprzedniej grze było zadanie związane z wyleczeniem poparzonego Prime, a teraz mimo, że widzę że jest cały opalony jakoś nie domaga się lekarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Więc wrócę się do zapisu sprzed wzięcia pierwszego dyktafony Szachisty z Pieczary i najpierw wypełnię wszystkie inne zadania poboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi