carlopapa Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam czy ktoś robił questa na psa Kalinina?? znalazłem go wybiłem wszystko co żywe na ATP i gdy daję psu kiełbasę to zadanie się zalicza i mam pospacerować z psem, to biegnę za nim pies za każdym razem biegnie w róg mapy, odwraca się w kierunku bazy bandytów i szczeka stoi już pół godziny, a jak od niego odejdę to wraca w poprzednie miejsce do lasku dam mu znowu kiełbasę i znowu biegnie w róg mapy i szczeka pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Szczeka bo znalazł schowek z fantami. Rozejrzyj się w tym miejscu gdzie pies staje. Pod krzakiem znajdziesz plecak. Jak go opróżnisz to zadanie ruszy dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No i znowu dziękuję ci Kobal, masz u mnie duże piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi