carlopapa Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam w trackie realizowania po raz piąty linii fabularnej "Szachista" przechodząc przez główny plac w Martwym Mieście otrzymałem dziwną wiadomość widoczną na zdjęciu, czy ktoś miał tak i wie o co w tym chodzi?? dodam, że nie mam artefaktu "Idol Monolitu" o którym mowa w wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To jest z linii fabularnej "Cienie". Mówił ci o tym wilk Fenrira i dał dokładne wskazówki gdzie masz być, o której godzinie i co masz ze sobą wziąć. Zapewne nie doczytałeś A artefakt Idol Monolitu zdobywa się w linii fabularnej "Kryształowe Czaszki" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Miałem ten artefakt w schowku, wziąłem go do swojego plecaka i jeszcze raz poszedłem do MM wiadomość się pojawiła, ale nic w związku z tym nie mam, a zadania Fenira robiłem z miesiąc temu i nic nie pamiętam, możesz coś Kobal podpowiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 " Widzę, że jesteś człowiekiem honorowym, jak i Fenrir. Słuchaj. W Martwym Mieście o godzinie 18:00, twój przywódca wskaże ci początek twoich poszukiwań. I weź z sobą artefakt "Idol Monolitu". Szukaj w swoim PDA zapisu naszej rozmowy, byś nie zapomniał, co ci powiedziałem, ponieważ krótka pamięć jest właściwa dwunożnym istotom" A jak to zrobić tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki już zaczynam coś ogarniać, lecz mam jeszcze jedno pytanie czy teraz już muszę kontynuować to zadanie jednym ciągiem czy mogę powrócić do szachisty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Możesz robić co chcesz i wrócic do zadania w dowolnej chwili. Scenariusz Cienie polega głównie na znalezieniu się we właściwym miejscu o właściwej godzinie. Nie zmieścisz się w czasie, musisz czekać 24 godziny. W tym czasie możesz robić inne rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi