Gość Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Według poradnika między 8 a 9 rano powinna się pojawić u Feji opcja dialogowa, a potem pojawić grupa Olega Tango. Jednak ja po oddaniu dysku Sacharowowi na Kordonie idę do Wilczego Legowiska i tam grupa Olega już jest, le nie mogę ani z Feją ani z nikim innym porozmawiać (między 8 a 9 też nie). Ktoś wie jak to naprawić? Wczytanie sejwa ani powtórne wejście na lokację nic nie dało. Czy to, że wykonałem zadanie z Farmaceutą dopiero po powrocie z Radaru może mieć jakiś wpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mi jak nie działa coś - skrypt nie zatrybi to idę trochę inna drogą lub wczytuję do skutku, działa tak na 70-75 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Już pykło. Ale teraz mam kolejny problem. Ktoś wrzuci screena, gdzie jest przejście do Bezanomalnego Przepustu? Według poradnika jest na Kordonie między dwoma jodełkami, ale tych jodełek jest sporo. Edit Dobra, już działa Edytowane 10 Lutego 2016 przez Kacper777777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi