pajnt Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witam! Pobrałem właśnie OP-2 full repack od Godlike. Wypakowałem wszystko (około godziny czekania, a bardzo chcę zagrać w to). Klikam 2x na .exe i wyskakuje mi to: Specyfikacja podana u mnie w profilu, system to Windows 10 Home x64. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zmień nazwę folderu w którym trzymasz te pliki tak aby nie zawierała cyrylicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajnt Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziekuję, nie wpadłem na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi