bloodrise Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Pobrałem repacka z linku powyżej i nie jestem wstanie uruchomić gry. Wyskakuje mi oto taki komunikat: Próbowałem zmienić rozdzielczość w monitorze/kopiowałem user.ltx wysłany przez Anatola oraz zmiany w adaptacji monitora nie przyniosły żadnego skutku. Ma ktoś jakiś pomysł jak z tym problemem sobie poradzić? Mam monitor 20 calowy i gram na rozdzielczości 1680x1050 (16:10). Taką również adaptację użyłem. Edytowane 26 Marca 2016 przez bloodrise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Spróbuj odpalić grę w oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Niestety dalej ten sam komunikat :(. ////////////////// Problem rozwiązany...uruchomiłem z trybem zgodności windowsa visty oraz jako administrator i poszło dalej. Edytowane 26 Marca 2016 przez bloodrise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi