Ignachinio Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pytanko.. jestem na wysypisku tam gdzie kieruje mnie docent.. Wybiłem parunastu kolesi (bandytów) jednego tego bandyty brak. Zadanie nadal jest w stadium dowiedz się gdzie jest Leszy.. tak jakby ten moduł dla docenta nie zadziałał. Ktoś wie jak do tego podjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tam nie ma Leszego, jest za to schowek w BTRze z pda robiącym za przekażnik. Bierzesz go i dalej Cię poprowadzi. A w ogóle Leszy jest na ATP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Mam pytanie. Lab x-7 to to na Zatonie? Bo mam opróżnić schowek Leszego w x-7 i nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) W ogólnie nie kojarzę X-7. Pamiętam tylko, że Lesza jest na ATP trzeba go zabić i zabrać jego "dziennik" i od razu z komina zawartość jego schowka gdzie jest fleszka. Z tym trzeba iść do Docenta w Barze ale co dalej ? Może ten film pomoże: Edytowane 20 Stycznia 2018 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi