Anatolij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Od 12 Kwietnia do 17 można zagrać w otwartą Betę http://doom.com/pl/beta?utm_campaign=DOOM&utm_medium=970x300_gry-online.pl&utm_source=gry-online.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja kce remake oryginalnego pierwszego DOOM'a w HD, z grafiką gier AAA i dodatkiem Brutal Doom. Więcej mi nie czeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) A temat z "rebootem" to przypadkiem już nie istnieje? Co co Brutal Doom - Coś takiego nie ma szans wyjść jako gra. Jako produkt do kupienia w sklepie byłaby pewnie w kategorii 30+ i zakazana w większości krajów. A to bez sensu i na tym się nie zarobi - gra, której deweloper nie zrobi, nawet jakby chciał. A co do remake - Niech weźmie się za niego People Can Fly czy Machine Games, bo mam nieodparte wrażenie, że Bethesda Softworks nie wie, czym jest reboot/remake. I chyba tylko dlatego The New Order jest dobrą grą (oby tej marki nie rozwalili, bo wtedy następnym przystankiem dla nich powinno być "bankructwo"). Co do tej bety - Cierpi ona na jeden BARDZO poważny problem - kryzys tożsamości. Nie wie ona, czy ma być DOOM-em, CoD-em czy HALO, bo ma elementy tych wszystkich gier. Przez to niestety, ale w kwestii trybu dla wielu graczy jestem na NIE. Tryb dla jednego gracza będzie pewnie dobry, ale to nie jest pewne. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Irmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi