John Wick Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Po pobraniu nie ma folderu bin jest tylko gamedata i fix do okienek. Tak ma być? Jak się tego moda odpala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja A wrzuciłeś tego moda na Zew Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Wick Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Tak i próbowałem uruchomić z pliku Stalker-COP i xrEngine ale odpala sie cały czas sam zew prypeci bez moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Za jakiś czas postawię sobie moda i sprawdzę, czy mi pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Wick Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja To poczekam w takim razie bo sam raczej nic nie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Wrzuciłem folder gamedata do folderu gry i normalnie mod się odpalił. Podeślij screena zawartości foldera gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Wick Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Może coś źle robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Spróbuj zmienić w pliku fsgame $game_data$ = false| true| na $game_data$ = true| true| 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Wick Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Dzięki wielkie! Zmieniłem i już wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi