Ignachinio Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Takie pytanko. Czy opłaca się go ulepszać poprzez wstawienie tych trzech modułów? Co wtedy osiągniemy? Będzie lepszy pancerz czy zabawka do wyrzucenia? Idzie jakoś obejść to zalecenie o czarnej Energi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nie montuj 3 modułu. Wtedy art niepotrzebny,parametry podwyższone,a nie będzie automatycznego dozowania apteczek itd. W poprzedniej wersji Soli, rzecz warta uwagi, teraz ot ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) de Vries , Ignachinio- moim skromnym zdaniem - właśnie dozowanie leków jest najważniejszą zaletą tego kombinezonu. Cała reszta jest - ogólnie - przeciętna. A w kwestii akumulatorow czyli Black Energy - są ogólnie dostępne u Sacharowa , a i znależć je na tym etapie , nie będzie już tak trudno jak na początku gry. Edytowane 1 Maja 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ok czyli obecnie się nie opłaca go używać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Schowaj go gdzieś - fabuła sama zaprowadzi Cię w miejsca gdzie te moduły znajdziesz. A jak już zdobędziesz wszystkie - zdecydujesz samodzielnie co dalej robić, porównując stan Twojego ekwipunku z oczekiwaniami. Edytowane 1 Maja 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nie jestem o tym przekonany. Dozuje leki wtedy kiedy nie trzeba,tzn małe ubytki zdrowia, a apteczek/antyradów mało. A kiedy trzeba to jestem już martwy. Zresztą na tym etapie miałem już exe Czarnego Doktora. Ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) A to dziwne - de Vries - bo u mnie dozuje leki gdy życie spada mi do minimum. ??? Byc może rodzaj rozgrywki determinuje sposób wykorzystania mozliwośći SKAT-a.W kwestii apteczek -cytując kolegę -" na tym etapie " - winna walać się po schowkach gracza solidna ilośc niewykorzystanych "dóbr zdrowotnych", ergo - to nie jest problem , a w ferworze walki czasami można zapomnieć o dozowaniu leków. W kwestii stanów posiadania - każdy gra po swojemu . Edytowane 1 Maja 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jak najbardziej się z tym zgadzam co do posiadanych dódr. Co prowadzi do wniosku,że pancerz+arty pozwalają taskać minimalną, awaryjną liczbę medykamentów. Pojemność plecaka jest ograniczona(do 1 tony), a tyle dobra wala się po drodze:) Jak zawsze ekwipunek dobieramy do stylu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi