Khorne85cze Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Tak jak w temacie, gdy tylko spróbuje przejść przez ten portal gra zaczyna ładować nową mapę i po chwili wywala mnie na pulpit. Jakieś pomysły dla czego ? to chyba ten log. FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::GetById [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : del_yaschik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 (edited) Witam. Na forum był już omawiany ten problem: Sprawdź tamte porady. EDIT: Znalazłem w necie jeszcze takie informacje na temat błędu: .. я играл с апдейтом и фиксом, а вчера переустановил и поставил только апдейт. ...grałem z aktualizacją i fixem, a wczoraj ponownie zainstalowałem grę i umieściłem tylko aktualizację. ********************************* ...сейв запускаешь, сделанный в игре с фиксом к апдейту, а текущая игра установлена без фикса (патча). ...uruchmiasz sejw wykonany w grze z fixem i aktualizacją, a obecna gra jest zainstalowana bez fixa (poprawki). Tak to chyba brzmi bo rosyjskiego nie używałem od liceum chociaż przy modach do STALKERA trochę sobie przypomniałem Edited July 28, 2016 by kazik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilmisterPL Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Mam ten sam problem,nie mogę dostać się do Prypeci katakumbami,czy dokładnie chodzi o ten sam błąd??? xray_admin_11-22-19_14-29-14.mdmp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts