Khorne85cze Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tak jak w temacie, gdy tylko spróbuje przejść przez ten portal gra zaczyna ładować nową mapę i po chwili wywala mnie na pulpit. Jakieś pomysły dla czego ? to chyba ten log. FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::GetById [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : del_yaschik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Witam. Na forum był już omawiany ten problem: Sprawdź tamte porady. EDIT: Znalazłem w necie jeszcze takie informacje na temat błędu: .. я играл с апдейтом и фиксом, а вчера переустановил и поставил только апдейт. ...grałem z aktualizacją i fixem, a wczoraj ponownie zainstalowałem grę i umieściłem tylko aktualizację. ********************************* ...сейв запускаешь, сделанный в игре с фиксом к апдейту, а текущая игра установлена без фикса (патча). ...uruchmiasz sejw wykonany w grze z fixem i aktualizacją, a obecna gra jest zainstalowana bez fixa (poprawki). Tak to chyba brzmi bo rosyjskiego nie używałem od liceum chociaż przy modach do STALKERA trochę sobie przypomniałem Edytowane 28 Lipca 2016 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Mam ten sam problem,nie mogę dostać się do Prypeci katakumbami,czy dokładnie chodzi o ten sam błąd??? xray_admin_11-22-19_14-29-14.mdmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi