kowalosiu69 Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Po walce z Kaligulą i zabiciu go wypada artefakt Płomień. Przy każdej próbie podniesienia go wywala mnie do pulpitu. Nie pomogło odstrzelenie go na większą odległość. Reset kompa również nie pomaga. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrowienia do załogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Witam. Chciałbym pomóc ale nie grałem w tego moda. Natomiast nic nie piszesz o logu który m.in. zawiera informacje o błędach. Umieść na Forum ten plik wtedy jest większa szansa na rozwiązanie problemu. Jeśli nie jesteś pewny gdzie ten plik u Ciebie jest można znaleźć go poprzez wyszukiwarkę systemową wpisując frazę *.log Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalosiu69 Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 Thx za próbę pomocy Kazik. Udało mi się rozwiązać problem wywalając wszystko z inwentarza. Wtedy po naciśnięciu F w magiczny sposób art pojawił się w moich rękach. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts