kowalosiu69 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Po walce z Kaligulą i zabiciu go wypada artefakt Płomień. Przy każdej próbie podniesienia go wywala mnie do pulpitu. Nie pomogło odstrzelenie go na większą odległość. Reset kompa również nie pomaga. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrowienia do załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam. Chciałbym pomóc ale nie grałem w tego moda. Natomiast nic nie piszesz o logu który m.in. zawiera informacje o błędach. Umieść na Forum ten plik wtedy jest większa szansa na rozwiązanie problemu. Jeśli nie jesteś pewny gdzie ten plik u Ciebie jest można znaleźć go poprzez wyszukiwarkę systemową wpisując frazę *.log Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Thx za próbę pomocy Kazik. Udało mi się rozwiązać problem wywalając wszystko z inwentarza. Wtedy po naciśnięciu F w magiczny sposób art pojawił się w moich rękach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi