Mnieciu Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Pierwsze zadania dla leśnika (ogon psa i grzybki) Spoiler Zadanie dla Iwanowycza na notatnik i maść od Leśnika Spoiler Zadania dla biesa przed wyjściem do Limańska: Spoiler Początek limańska (część z zombie i skrytką pocztową) Spoiler Końcówka Limanśka, części dla Biesa. Spoiler Artefakt dla Maczety, przejście na Jantar Spoiler Eskorta dla Krugłowa (warto wybić zombiaki przy wejściu do zakładu, to Krugłowowi nie odwali) Spoiler Zadanie na skrzynkę i zaginionego stalkera dla Hoplity i stopy snorka dla Sacharowa. Spoiler Kluczyk na jantarze, niszczenie emitera + bonus(szybki sposób na najemników). Spoiler Schowki w Czerwonym Lesie Spoiler Schowki Limańsk i Niedźwiedzia Gawra Spoiler Detektory na jantarze; Spoiler Skrzynka dla Biesa i amulet Snorka dla Kulebiaka Spoiler Schowek kopaczy na wyspisku, zadanie dla Chlora za fleszkę, schowek w wiosce pijawek Spoiler Zadanie na Mech, Wilczarz : Spoiler Schowki na Agropromie: Spoiler Schowki na Wysypisku: Spoiler Schowki w Barze ( nie wszystkie, planowane uzupełnienie): Spoiler Schowki na Magazynach Wojskowych: Spoiler Schowki na Dziczy+sejf w baraku: Spoiler Detektory Limańsk, Czerwony Las, Agroprom, Wysypisko oraz skrzynki dla Zęba: Spoiler Plazmowa gąsienica, detektory na Kordonie, Amulet Elektro-snorka, skrzynka dla Sidora, Parów:polowanie na pseudogiganta (gonta i traper) Spoiler Papiery dla Barmana.Dynamit i koniak dla Wilczarza. Nowa anomalia, baza Wolności w Mrocznej Dolinie, Walizka dla Sidorowicza, Nocne Ogniki. Detektory w Mrocznej Dolinie. Dokumenty najemników. Spoiler Podziemia Agropromu(narzędzia), detektor w nowej anomalii, rozmowa z wolnością o ataku na Agroprom. Spoiler Mapa migracji, klucz w podziemiach Agropromu. Zadanie na zniszczenie Emitera w podziemiach. Spoiler X-18, kartka z kodem, sejf z Gaussem i Swarogiem, pojemniki dla Krugłowa, Bizon i snajper w Barze. Spoiler Odkodowanie PDA-linia zadań dla Dakara, zasadzka na stacji benzynowej Spoiler Schowek Naboja, nadajnik dla Chaleckiego, spotkanie z Bagiennym doktorem, artefakt Oset Spoiler Wszystkie artefakty dla Doktora i lilie. Spoiler Schowki na Rdzawym Jeziorze, zadanie na dokumenty dla Chaleckiego. +Super artefakt. Spoiler Rozdział 4 :Na terenie wroga: poszukiwania najemników i ich likwidacja. Spoiler Serce sarkofagu, złoty kufer, zakończenie fabuły. Spoiler Schowki Dolina Mroku Spoiler Schowki: Parów Spoiler Schowki Kordon: Spoiler Tajny Schowek: Czerwony Las Spoiler Bioradar, nibykompasy dla sacharowa Spoiler 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 @Mnieciu Mam pytanie do tego odcinka sam początek i szukanie schowka Najemników na opuszczonym posterunku, trzeba od razu iść i w to miejsce trafić koło tej przyczepki, czy najpierw trzeba obejść ten cały posterunek, bo ja chodzę i chodzę i mi się ten oddział Najemników nie chce zrespić. Sam mówisz, że najpierw szukałeś i nic się nie działo. Czyli co muszę iść i kursorem w powietrzu trafić w jakieś konkretne miejsce, czy swoim stalkerem dokładnie co do milimetra gdzieś wejść? @edit Już nieaktualne zacząłem latać z granatem jak ty i przy wejściu do bazy jak byłem zaliczyło mi to zadanie i pojawił się oddział Chyba trzeba oblecieć jakiś rejon na tym posterunku żeby odpaliło albo ten granat mi pomógł Po chwili byłem martwy bo zrespili się koło mnie, następne podejście i zaliczyło mi questa jak byłem za Uralem na drugim końcu posterunku ale też z granatem w ręku. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jest tam taki tyci tyci tyci spocik gdzie się wchodzi i zaskakuje skrypt. Widzisz i m.in. do tego przydają się te filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi